Hoe krijg ik toegang tot mijn webhosting paneel?

1. Contacteer ons om u een uitnodiging mail te sturen.
  2. U krijgt een uitnodiging per mail om uw account aan te maken.
image

3. Klik op kies je wachtwoord. Je krijgt onderstaand scherm te zien.

image

4. Vul in het formulier alle gegevens in. Hierna klik je op “Volgende stap”. Je krijgt onderstaande melding te zien. Klik nu op “Ga verder”.

image

5. Je krijgt volgend scherm te zien. Nu moeten we nog de 2 staps verificatie instellen.

image

6. Je krijgt dan volgend scherm te zien, klik op “tweestapsverificatie configureren”.

image

7. Je krijgt onderstaand scherm, gebruik je favoriete 2 MFA app om de qr code te scannen.Vul dan de gegenereerde verificatie code in.

image

8. Proficiat, je bent nu helemaal klaar om aan te melden op je webhosting paneel.