Ik kan niet op afstand verbinden met de server.

1. Controleer of je internet goed werkt, dit kan je testen door naar de website https://fast.com te surfen. Je download snelheid moet boven de 50Mbps liggen en je upload snelheid boven de 20Mbps om stabiel op afstand te kunnen werken.
  2. Controleer of je iBite VPN1 aan staat, dit kan je controleren of je VPN knop groen is.

Indien deze zaken allemaal in orde zijn en je kan nog steeds geen verbinding maken, neem dan contact op met ons. Je kan met ons chatten, mailen en bellen en sms’en. Onze gegevens zijn: support@ibite.company, sms’en kan via: +32 460 80 86