Waar vind ik mijn wachtwoorden?

1. Meld ja aan op het iBite portaal.

Surf naar: my.ibite.company

2. Je krijgt onderstaande pagina te zien. Meld je aan met je mail adres en wachtwoord, ben je je wachtwoord vergeten? Klik dan op “Forgot your password?”.

image

3. Je wachtwoorden raadplegen.

image

Rechts onderaan bij “credentials” staan al jouw persoonlijke wachtwoorden.Ben je zaakvoerder of verantwoordelijke? Dan kan jij alle bedrijfswachtwoorden ook zien.

Let op! Bedrijfswachtwoorden zijn geen persoonlijke wachtwoorden.Een zaakvoerder of verantwoordelijke kan dus niemand zijn persoonlijke wachtwoorden zien, buiten die van zichzelf.