Hoe neem ik contact op met iBite Support.

• Chatten: Je kan met ons chatten via jouw computer, klik op het iBite logo rechts onderaan en klik op chatten. Ben je op onze website klik dan op het groene icoon rechts onderaan op elke pagina.
  • E-Mail: Je kan ons mailen voor alle problemen of vragen ook voor administratieve vragen dit via het mailadres: support@ibite.company
  • Telefoon: Telefonisch zijn we bereikbaar op het nummer +32 9 277 93 48 van 9:00 tot 17:00 en voor dringende problemen 24/24u.
  • Sms’en: Je kan ook met onze support sms’en op het nummer +32 460 20 80 86.
  • Computer: Via de je computer kan je ook een ticket aanmaken, dit doe je door rechts onderaan op je taakbalk te klikken op ons logo