Hoe maak ik mijn iBite account aan?

1. Vraag je persoonlijke link aan

1. De belangrijkste stap is een link met uitnodiging aanvragen. Dit doe je door een mailtje te sturen naar support@ibite.company. Na enkele minuten ontvang je een automatisch mailtje terug met je persoonlijke link.

Heb je al een invitatie mail gekregen? Ga dan direct naar stap 2!

2. Maak je wachtwoord aan.

1. Klik op je persoonlijke link die je per mail gekregen hebt. Je krijgt nu onderstaand scherm te zien. Maak een wachtwoord aan dat voldoet aan de veiligheidseisen.
image

We weten dat de wachtwoord eisen hoog liggen. Bemerk dat dit gedaan is met een heel belangrijke reden. Dit account geeft je de mogelijkheid om je wachtwoorden te raadplegen van het bedrijf waar je voor werkt en moet dus goed beveiligd zijn.

2. Na het instellen van je wachtwoord krijg je volgende melding:

image

3. Stel je meervoudige verificatie in.

1. Meld je aan op het iBite portaal of klik op bovenstaande melding op login here. Meld je aan met je gebruikersnaam en wachtwoord.
image

2. Je krijgt automatisch deze melding van zodra je je aangemeld hebt:

image

3. Klik op “Setup MFA and Access Your Account” je krijgt onmiddellijk onderstaand scherm te zien. iBite raadt aan om de app Google Authenticator te installeren op je telefoon.

image

4. Van zodra je de app geïnstalleerd hebt kan je naar de onderkant van de pagina scrollen.In de app kies je voor QR-code scannen zoals onderaan getoond.

image
image

5. Scan met de app de QR-code, je krijgt direct de 6-cijferige code te zien.

image

6. Deze code vul je in het veld “Please enter the code you see on your mobile phone”.

image

7. Indien de code juist is ingegeven krijg je volgend scherm te zien:

image

Voor je eigen veiligheid raden we het aan om je recovery code te downloaden!Dit zodat wanneer je je telefoon verliest je de toegang terug kan instellen!

8. Als laatste stap moet je je herstel gsm nummer instellen. Dit doe je door je gsm nummer in te vullen zoals het voorbeeld: +32496365543 in het veld, en klik op “confirm recovery mobile”.

image

9. Je krijgt dan een sms met een code, je vult deze in om de setup te voltooien.

image

10. Klik op confirm. Je account is nu geactiveerd!