Hoe maak ik een ticket aan? (Windows)

1. Ga naar de taakbalk op je computer, dit is waar de datum en de tijd staan.
  2. Zoek het iBite logo op deze balk, vind je het logo niet? Klik dan op het pijltje dat naar boven wijst.
  3. Klik op het iBite logo en kies “Support aanvraag”. Je krijgt het volgende te zien:
image

4. Vul alle informatie zo zorgvuldig mogelijk in, de contactinformatie zal al ingevuld zijn door de computer als deze computer toegewezen is aan jou.

5. Wil je graag een screenshot van je scherm mee sturen? Vink dan onderaan het veld aan, hierdoor neemt de computer zelf een screenshot en wordt deze ook automatisch meegestuurd.