De kleurcodes van de WiFi toestellen

Status led

Onze WiFi toestellen zijn uitgerust met 1 status led, de kleur en de patronen tonen de status van het toestel.

Knipperend wit 1/2s

Het apparaat wordt geïnitialiseerd en opgestart

image

Vast blauw

Het toestel werkt goed, en ondervind geen problemen.

image

Knipperend wit / uit

Het toestel heeft is vastgelopen, herstart het toestel en kijk of het probleem verholpen is.

Indien dit niet helpt neem contact op met ons support team.

image

Snel knipperend wit / blauw

Het toestel is aan het updaten, dit gebeurd automatisch tussen 4:00 en 5:00 s'ochtends.

image

Blauw knipperend 5s

Het toestel is de verbinding met het internet verloren,

image

Snel knipperend blauw

Het toestel werd door ons support team in identificatie modus gezet.

image

Led uit

Het toestel staat uit, of tenzij afgesproken staat de led uit wegens te storend in bepaalde ruimtes.