Cloud iconen

1. Cloud icoon

De ronde pijlen boven de iBite Cloud geven aan dat de synchronisatie bezig is. Dit geldt ook wanneer u bestanden uploadt of wanneer iBite Cloud nieuwe bestanden vanuit de cloud synchroniseert met uw pc.

Blauw cloud icoon

image

Een blauw cloudpictogram naast uw OneDrive-bestanden of -mappen geeft aan dat het bestand alleen online beschikbaar is. Bestanden die alleen online beschikbaar zijn, nemen geen ruimte in op uw computer.

U kunt online-only bestanden niet openen als uw apparaat niet met internet is verbonden.

Groen check icoons

image

Wanneer u een online-bestand opent, wordt het naar uw toestel gedownload en wordt het een lokaal beschikbaar bestand. U kunt een lokaal beschikbaar bestand op elk gewenst moment openen, zelfs zonder internettoegang.

Als u meer ruimte nodig heeft, kunt u het bestand weer terugzetten naar alleen online. Klik met de rechtermuisknop op het bestand en selecteer "Ruimte vrijmaken".