Wordt mijn computer geback-upt?

Er worden geen backups genomen van persoonlijke computers, er worden enkel backups genomen van windows servers. Op je persoonlijke computer sla je best geen belangrijke bestanden op, bedrijfsbestanden sla je op op de server, maar ook privé bestanden kan je op de server opslaan. Je slaat privé bestanden het best op de home netwerkschijf op. Deze map is niet zichtbaar voor anderen en dus enkel voor jou toegankelijk.