Hoe open ik taakbeheer?

Er zijn meerdere manieren om taakbeheer te openen, we sommen ze graag voor je op.

1. Klik op taakbalk met je rechtermuisknop, klik dan op taakbeheer. (De taakbalk is de balk waar de tijd en start op staan)
  2. De andere manier is de goede oude methode: CTR + ALT+ DEL je krijgt dan een opsomming te zien. Onderaan in de lijst zie je staan: taakbeheer.

Dat is alles! Lukt het toch niet zo vlot? Neem contact op met ons!